Rengøring

Multiservice Erhverv udfører professionel rengøring for private og erhvervsvirksomheder.

Jeg klarer både den daglige rengøring, specialrengøringen og hovedrengøringen. Jeg tilbyder en skræddersyet rengøringsplan, der tilpasses dine ønsker og behov. Jeg lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top og prisen i bund. Dette er med til at sikre, at du som kunde får en god oplevelse hver gang du benytter Multiservice Erhverv, hvilket er altafgørende for mig.

En god rengøring er også en miljøvenlig rengøring. Derfor foretrækker jeg altid de miljøvenlige løsninger, da det er bedst for både mig og dig. Har du brug for fast rengøringshjælp, så du kan bruge mere tid med familien? I så fald kan jeg aftale fast ugentlig rengøring mens du er på arbejde, så du kan komme hjem til en rent hjem. 

Desuden tilbyder jeg rengøring i forbindelse med eventuelle skader, flytning, eller anden anledning. Så uanset hvad du har brug for, kan du være sikker på at få vejledning fra mig i forhold til, hvordan jeg bedst muligt kan imødekomme dine behov.

Jeg har hos Multiservice Erhverv mange års erfaring fra rengøringsbranchen og jeg brænder for at skabe skinnende rene resultater. Jeg har mange tilbagevendende kunder som jeg værner om, og kundetilfredshed er et vigtigt aspekt i vores arbejde.

Læs mere her på siden, eller kontakt mig for at høre nærmere om de mange fordele der er ved at vælge rengøring foretaget af Multiservice Erhverv. Jeg ser frem til at høre fra dig og jeg glæder mig til at give dig et skinnende rent hjem!

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og jeg vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Send en e-mail

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser, eller hvis du ønsker at indhente et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at sende mig en e-mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Multiservice Erhverv

Tunnelvej 5

​6400 Sønderborg


CVR: 37972762

Kontakt

Følg mig

Håndværker.dk

Find mig på håndværker.dk

Facebookside