Maling af flyttelejlighed​

​Søger du en virksomhed, der kan hjælpe med lidt af hvert? Hos Multiservice Erhverv kan jeg hjælpe med alt fra anlægsgartneri og rengøring til malerarbejde og tømreropgaver.

Jeg har adresse i Sønderborg, men mange af mine kunder kommer fra og omkring Aabenraa samt resten af Sønderjylland.

Korrekt maling af flyttelejlighed er vigtigt

Med min store erfaring inden for mange områder har jeg mange gange før malet flyttelejligheder. En ordentlig maling af flyttelejlighed kræver viden, erfaring og teknik, hvis resultatet i sidste ende skal blive ordentligt.

Er din bolig ikke malet til udlejeres tilfredshed, risikerer du at blive trukket i depositum. Skal nye lejere flytte ind, skal du som udlejer sørge for, at alt er i orden. Skal du flytte i eller fra hus, kan en professionelt placeret klat maling gøre underværker. 

Derfor kan det i mange tilfælde sagtens betale sig at få mig til at male for dig. Er malingen af flyttelejligheden ifm. en fraflytning, vil det i mange tilfælde være billigere for dig at få mig til at male lejligheden frem for, at din udlejer tag sig af opgaven og efterfakturerer dig. 

Hvad koster maling af flyttelejlighed?

Prisen på en maling af flyttelejlighed kan variere alt afhængigt af din opgaves omfang.

Eksempelvis vil følgende faktorer have indflydelse på prisen:

  • ​Antal rum
  • ​Størrelsen på lejligheden
  • ​Nuværende stand af vægge
  • ​Skal væggen spartles på ny
  • ​Skal der pilles tapet eller væv ned

Du skal altid være velkommen til at kontakte mig, så jeg kan høre lidt mere om lejligheden. Så kan jeg nemlig nemt og hurtigt give dig et godt og uforpligtende tilbud ud fra mine allerede billige priser.

Kontakt mig, så jeg kan hjælpe

Vil du have min hjælp til maling af flyttelejlighed? Så vil jeg meget gerne høre fra dig. Jeg besvarer naturligvis altid gerne dine spørgsmål – store som små.

Ring på 31 44 67 75, eller skriv til kontakt@multiservice-erhverv.dk

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og jeg vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Send en e-mail

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser, eller hvis du ønsker at indhente et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at sende mig en e-mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Multiservice Erhverv

Tunnelvej 5

​6400 Sønderborg


CVR: 37972762

Kontakt

Følg mig

Håndværker.dk

Find mig på håndværker.dk

Facebookside