Fliselægning udført af en professionel

Skal du have lagt fliser? Så er det vigtigt, det bliver gjort ordentligt. Hos Multiservice Erhverv har jeg stor erfaring inden for mange forskellige områder i mange forskellige brancher, og jeg kan naturligvis også hjælpe med fliselægning.

Du kan typisk finde mig et sted i Sønderjylland, men jeg har officielt adresse i Sønderborg. Mange af mine kunder kommer derfra og omkring Sønderborg og Aabenraa, men jeg kører ud til hele Sønderjylland.

Hvordan fungerer flisebelægning?

En god fliselægning starter med et solidt fundament, så du ikke kun er tilfreds med fliselægningen, efter den er nylagt, men i mange år fremover. Jeg har styr på processen, og jeg skal gerne hjælpe med at forklare lidt mere om, hvad der skal ske på din grund, hvis du vil have min hjælp til fliselægning.

En god flisebelægning kommer an på, hvilke behov du har. Jeg besvarer gerne spørgsmål, så du kan rådføre dig med mig om, hvad der kan fungere godt til din bolig især, men det er i sidste ende dig, der skal bestemme, hvad din flisebelægning skal være.

Hvad koster fliselægning?

Prisen på fliselægning vil altid variere efter omfang og specielle ønsker fra din side af.

Faktorer, der påvirker prisen, er bl.a.:

  • ​Krav til flisetype
  • ​Jordkvaliteten på din grund
  • ​Ønsker til design, form og farver
  • ​Størrelsen på området, hvor der skal lægges fliser
  • ​Om det er et specifikt område, eksempelvis en indkørsel

Du kan derfor altid få en uforpligtende pris fra mig, når vi får snakket sammen, så jeg kan give et mere præcist tilbud ud fra mine priser.

Tag kontakt til mig allerede i dag

Har du en opgave, du gerne vil have klaret? Vi kan snakke sammen på tlf. 31 44 67 75, og ellers kan du sende mig en e-mail til kontakt@multiservice-erhverv.dk.

Jeg glæder mig til at høre mere om din opgave.​

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og jeg vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Send en e-mail

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser, eller hvis du ønsker at indhente et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at sende mig en e-mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Multiservice Erhverv

Tunnelvej 5

​6400 Sønderborg


CVR: 37972762

Kontakt

Følg mig

Håndværker.dk

Find mig på håndværker.dk

Facebookside